zaterdag 11 juni: Gerrit ten Brummelhuis Toernooi

Het Gerrit ten Brummelhuis toernooi is voor het eerst georganiseerd in mei 2006 en draagt de naam van de veel te vroeg overleden vrijwilliger. Gerrit heeft zich jarenlang met tomeloze inzet en beleving sterk gemaakt voor de pupillen van Rood Zwart. Door zijn naam te verbinden aan dit jaarlijkse toernooi, wil de club hem blijvend herdenken. Zoon Dennis ten Brummelhuis doet traditioneel de prijsuitreiking.
Het jaarlijkse toernooi voor pupillen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. De alweer 15e editie 2022 heeft weer een bomvol deelnemersveld van totaal 60 jeugdteams uit de gehele regio. Schema:
09.30 uur: start JO8 en JO9
13.30 uur: start JO10 en JO11

Meedoen belangrijker dan winnen
Bij dit toernooi geldt dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Voor elk team is dan ook een mooie beker beschikbaar. Daarnaast strijden de Rood Zwart teams onderling wie de Gerrit ten Brummelhuis Wisselbokaal een jaar lang mag bezitten. Dat is de bokaal voor het best presterende Rood Zwart team per leeftijdscategorie bij dit toernooi.

Volg wedstrijdschema, standen en uitslagen
Nieuw in 2022 is dat je het wedstrijdschema, standen en uitslagen kunt volgen via een speciale website Tournify. https://www.tournify.nl/live/rzgtb2022  of de app Tournify downloaden via de appstore en playstore en zoeken op Rood Zwart