Sponsorcommissie

Samenstelling commissie

NaamFunctieE-mailadresTelefoonnummer
Vincent KenkhuisVoorzittervincent@kenkhuis.nl06-42838596
VacantAdministratie
Jochem NijlandGrafische vormgeving
VacantAlgemeen lid

Voor algemene vragen / opmerkingen kunt u terecht bij: Vincent Kenkhuis

Verantwoordelijkheden / taken commissie

Al een aantal decennia heeft Rood Zwart trouwe sponsoren die een belangrijke bijdrage leveren aan de continuïteit van de club. Deze sponsoren maken het mogelijk dat we de voorwaarden kunnen realiseren die nodig zijn om als voetbalvereniging goed te kunnen functioneren in de Deldense samenleving.

Zo dragen de sponsorinkomsten bij aan diverse activiteiten voor de jeugd, bekostigen we het onderhoud van de accommodatie, organiseren we uitjes voor ouderen en nog vele zaken meer waar alle Roodzwarters en overige Deldenaren van profiteren.

Daarnaast dragen sponsorinkomsten bij aan de belangrijke doelstelling van Rood Zwart om het lidmaatschap van onze vereniging voor iedereen bereikbaar te houden. Het is immers belangrijk dat iedereen de kans heeft om georganiseerd te kunnen sporten en de financiële drempel hiervoor niet te hoog ligt.

Algemene informatie / overig

Indien u als nieuwe sponsor belangstelling heeft in één van de pakketten, kunt u contact opnemen met een van de leden van de sponsorcommissie of een mail sturen naar sponsor@roodzwart.nl. Ook voor eventuele vragen, inlichtingen of tips houden wij ons graag aanbevolen.