Lid worden

Iedereen kan en mag lid worden bij v.v. Rood Zwart. Voor onze spelende en steunende leden hanteren we de volgende contributie:

ContributieJeugd *Senioren7 x 7Steunend lid **
Kwartaal€ 25,-€ 40,-€ 20,-
Half jaar€ 50,-€ 80,-€ 40,-
Jaar€ 100,-€ 160,-€ 80,-€ 30,-

* Welpen die lid worden van v.v. Rood Zwart betalen GEEN contributie. Gaat hij/zij over van de Welpen naar de JO-08: pas dan gaat de contributie in. Let op: wél aanmeldformulier invullen!

** Steunend lid neemt niet deel aan voetbalwedstrijden in KNVB competitieverband. v.v. Rood Zwart betaalt daarvoor géén bondscontributie aan de KNVB. Een steunend lid is formeel lid van v.v. Rood Zwart.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden bij v.v. Rood Zwart of download het inschrijfformulier.

Jouw geslacht

Jouw geboortedatum (verplicht)

Ingangsdatum lidmaatschap per

Wil gaan voetballen bij / steunend lid worden (verplicht)

Als u eerder heeft gevoetbald, geeft u dan hieronder aan wanneer en bij welke vereniging (i.v.m. Sportlink)

Bereid om nu of in de toekomst vrijwilligerswerk te verrichten?

Contributie voldoen in (verplicht)

Acceptatie incasso:
Ik verleen hierbij, tot wederopzegging, Rood Zwart machtiging voor het incasseren van de contributie in het door aangegeven aantal termijnen en het kledingplan voor een bedrag van € 21,00 per seizoen

Privacy / AVG: indien wij van u of uw kind geen foto('s) op onze website mogen publiceren, dan kunt u dat hier aangeven.
Ja, foto's publicerenNee, geen foto's publiceren

Kledingspaarplan

Rood Zwart maakt gebruik van een kledingspaarplan. Wedstrijdkleding hoeft niet meer te worden aangeschaft maar wordt tegen een vergoeding van € 21,00 per seizoen beschikbaar gesteld. Dit geldt voor zowel senioren, junioren als 7×7 spelers, maar niet voor Welpen, voor onze jongste leden is het gratis. 

Voor zowel de kosten van het kledingspaarplan als de contributie geldt dat de bedragen alleen kunnen worden aangepast na goedkeuring van de algemene ledenvergadering die jaarlijks aan het begin van het seizoen wordt gehouden. Dat is statutair vastgelegd.

Beëindigen lidmaatschap

Beëindigen van het lidmaatschap van v.v. Rood Zwart kan alleen schriftelijk bij de ledenadministrateur. Opzegging lidmaatschap dient uiterlijk 31 mei van enig jaar binnen te zijn. Indien de uitschrijving te laat binnenkomt, maar alsnog voor 1 augustus, dan betaalt u nog een half jaar contributie. Schrijft u zich uit na 1 augustus, dan brengt Rood Zwart het hele jaar contributie in rekening.