Wekelijks eetfestijn in het Noaberhoes succesvol van start

De opening van het nieuwe wekelijks eetfestijn ‘Eten doe je samen’ is maandag 11 oktober een groot succes geworden.
Onder de bezielende leiding van chef-kok John Kamp werd om klokslag 17.30 uur een overheerlijk maaltijd bereid en uitgeserveerd door de vrijwilligers van Franje en Rood Zwart.

Linda van Wanrooij en Han Blanke verwelkomden de deelnemers namens Franje en Rood Zwart bij de opening van dit wekelijks gebeuren.
De organisatie van het eetfestijn lag grotendeels bij de Stichting Franje. “Dat is hun wel toevertrouwd”, aldus Blanke. “Je kunt zien dat Franje hier heel veel ervaring mee heeft.” Voorzitter Linda van Wanrooij was inderdaad zeer tevreden met het resultaat: “Zoals we verwachtten is hier veel belangstelling voor in Delden. Het maximum aantal van 15 deelnemers was dan ook in no time bereikt. Uiteraard draagt de sfeervolle sfeer van het Noaberhoes hier ook aan bij. De mensen vinden het hier gewoon gezellig”.

De hoofdrol van de avond was natuurlijk weggelegd voor chef-kok John Kamp. Hij schotelde zijn gasten een verse groentesoep voor, vervolgens zwiebel kotelet uit de oven met aardappels en bloemkool en als toetje een zachte chocolademousse met slagroom. “Een prima maaltijd met leuke mensen en in een geweldige sfeer”, zo vatte een van de deelnemers deze eerste avond van het eetfestijn samen.

Het wekelijkse eetfestijn ‘Eten doe je samen’, is bedoeld voor senioren en alleenstaanden uit Delden en omgeving. De kosten voor de doelgroep worden zo laag mogelijk houden, dankzij de inzet van vrijwilligers. Zij doen de inkopen, bereiden de maaltijd, serveren de gasten en zorgen na de maaltijd dat de keuken en het restaurant weer spik en span is.

Benieuwd wat de chef-kok volgende week op het menu heeft staan?

Informatie en opgave bij: welzijnsorganisatie Salut ( 0547-260053)