Walking footballers 3e bij toernooi Sportclub Markelo

Walking Football is 4 jaar geleden opgestart bij V.V. Rood Zwart en inmiddels een groot succes met 22 enthousiaste deelnemers. Met veel plezier trappen ze iedere zaterdag een balletje, waarbij er altijd minimaal 12 aanwezig zijn. Ook de 3e helft wordt niet overgeslagen.

Na 1 jaar deden ze vor de 1e keer mee bij het toernooi van SC Markelo. Daarna 2 jaar Corona tijd en ging het niet door, maar gisteren waren ze er voor de 2e keer weer bij. Het was een bijzonder gezellig samenzijn op dit goed en strak georganiseerde toernooi. En het werd een succes: ongeslagen en een 3e plaats!

Han Blanke: “we spelen nu al 4 jaar samen met veel plezier. Dat werpt zijn vruchten af. We kennen elkaars sterke punten.  De verdediging stond als een huis, het middenveld een verbindende factor en de spitsen hadden het vizier op scherp. Het ging boven verwachting goed. Dit alles onder de bezielende leiding vd coaches Theo Oude Meijers en Jan Huisstede”.

Als de spitsen nog scherper waren geweest en 1 goal meer hadden gemaakt hadden ze zelfs in de finale gestaan tegen de FC Twente Old Stars.  Nu werden ze ongeslagen 2e een sterke poule en mochten ze in een echte hofderby tegen sc Markelo strijden  voor een 3e en 4e plek. Deze werd ook gewonnen en dus ging een trots team met de beker weer naar Delden. Deze kreeg een  prominente plek boven de bar in ons Noaberhoes. Mannen, gefeliciteerd, mooie prestatie!

Lijkt je dit ook leuk? Info bij Han Blanke 06-511 588 66 of kom gewoon een keer langs. Iedere zaterdagmiddag 15.30 uur bij V.V. Rood Zwart.  Zie voor meer info / algemene verslagen, oa: NieuwsuitDelden