RZ – Excelsior Rotterdam; dinsdag 20 juli, 19:00 uur

De BVO Excelsior Rotterdam komt al ruim 20 jaar voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen naar het Apart Hotel in Delden. Vanaf 19 juli a.s. zijn ze daar weer voor een midweeks trainingskamp. In die 20 jaar hebben ze al vaak een oefenwedstrijd tegen Rood Zwart 1 gespeeld. Deze traditie is vorig jaar weer opgepakt en wordt dit jaar voortgezet.

Dinsdag 20 juli komen de mannen van hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen naar sportpark de Scheetheuvel, waar ze dan tegen het enige echte “Rood Zwart” spelen….Aanvang: 19 uur.
Het hoofdveld ligt er al strak gemaaid bij. En indien nodig kan er nog kort voor de wedstrijd gesproeid worden middels het pop-up systeem, kan een mooie pot voetbal niets in de weg staan..


U bent van harte welkom. Bezoekers worden wel dringend verzocht zich aan de KNVB/RIVM richtlijnen te houden, zoals van kracht sinds 26 juni jl: “het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximum aantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt langs het veld”.