Terugblik seizoen 2020-2021

Het is een ongeschreven wet dat de nestor van de vereniging zich bepaalde rechten mag toemeten, wanneer aangelegenheden van enige orde om een reactie vragen. De voorzitter van onze vereniging, met daarnaast een tweetal die respectievelijk de club van 100 en de sponsorcommissie  bewaken, lieten een brief uitgaan waarin waardering wordt uitgesproken voor de financiële ondersteuning van de vereniging. Dat heeft dan uiteraard betrekking op het hierboven aangegeven seizoen dat vanwege het Corona gebeuren de mist in ging.

De dank hiervoor is wederzijds. Dat ons bestuur en diverse commissieleden de tering naar de nering hebben weten te zetten is bemoedigend voor nu en de naaste toekomst. Wij moeten immers met zijn allen de kar trekken, zo dat heet. Dat het aangegeven beleid succesvol is geweest is een bewijs dat onze vereniging de bundeling van de laatste jaren opgebouwde krachten, denk maar aan de bouw van resp. kleedkamers en clubgebouw, ook in een miserabele tijd heeft weten voort te zetten. Schrijver dezes is er van overtuigd dat de trotse gevoelens die bij hem opkomen met het grootste deel van onze leden kan en mag worden gedeeld.

De aandacht voor het welpenvoetbal mag er zijn. Het lijkt er op dat de kleine mannetjes en meisjes hun draai bij onze vereniging wel zullen vinden. Dat in het voorbije seizoen de huisbezoeken van Sint en Piet via de digitale kanalen konden worden geregeld is de vernieuwing van activiteiten ten top. Dat gaat onze Nestor boven de pet. Nederig zo’n exemplaar afzetten blijft nog over. Dat kostte weinig moeite.

We gaan maar gewoon “vedan.”
De leuze ‘met elkaar, voor elkaar” houden we in ere.

Nestor