Nieuwe teamindeling jeugd 2020-2021, versie 1.05a

Update 02-07-2020:

Nieuwe teamindeling Rood Zwart Jeugd bekend. Een paar kleine updates rondom leiders en trainers en een update in de JO17 groep.

Met sportieve groet namens de technische commissie.

Klik hier voor de gewijzigde indeling jeugd RZ 2020-2021, versie 1.05a >>>

Zodra de indeling in de verschillende leeftijdsgroepen bekend zijn en de overschrijvingstermijn van de KNVB is gepasseerd kunnen beslissingen worden genomen. Dit jaar zijn we vanuit een nieuwe samenstelling van de TC en groepscoƶrdinatoren voortvarend aan de slag gegaan, met als doel de indelingen van de nieuwe teams uiterlijk 16 juni gereed te hebben. Dat is gelukt en wij hopen dit ook als uitgangspunt voor de komende seizoenen te kunnen hanteren.

De indelingen zijn tot stand gekomen na intensief overleg tussen TC, trainers en de groepscoƶrdinatoren die op hun beurt weer volop contact hebben gehad met spelers, ouders, leiders etc. Wij denken met deze indeling op een goede manier aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Voor sommige leeftijdscategorieƫn staan er basisgroepen vermeld. Dit houdt in dat er aan het begin van het seizoen bepaald zal worden hoe de teams er precies uit gaan zien. De indeling zal dan worden bepaald door de trainer(s) in afstemming met de technisch coƶrdinatoren van de technische commissie.

Daarnaast moeten we het voorbehoud maken dat er bij eventuele aanmeldingen, en dat kan in elke leeftijdsgroep voorkomen, er nog incidenteel wijzigingen kunnen plaatsvinden in de indeling. Voor vragen kunt u terecht bij de groepscoƶrdinatoren en/of de technische commissie.

Voor nu wensen we u alvast een prettige vakantie toe.

Namens de Technische commissie
V.V. Rood Zwart