Super Saturday bij vv Rood Zwart

Zaterdag 16 december was het Super Saturday bij vv Rood Zwart.  Maar liefst 4 jeugdteam werden (periode) kampioen.

Rood Zwart JO19-2 werd overtuigend kampioen. In een spannende thuiswedstrijd tegen (de nog ongeslagen nummer 2) EMOS JO19-1 wonnen ze met goed voetbal overtuigend met 3-1 en werden ongeslagen kampioen. Het was een sportieve strijd. Kan ook niet anders, onder leiding van ex-KNVB en -UEFA scheidsrechter Bjorn Kuipers uit Oldenzaal. Gaaf, dat Bjorn deze wedstrijd, op verzoek van zijn Rood Zwart familie, wilde fluiten.

In de ochtend is Rood Zwart JO8-1 JM ongeslagen (winter)kampioen geworden. De pupillen van trainers- en leiders Thijs ter Elst en Wout Oude Voshaar wonnen met maar liefst 6-2 van directe concurrent SV Juliana ’32 JO8-1. Ondanks dat de KNVB geen uitslagen en standen meer publiceert bij de pupillen t/m JO10, weten spelers, ouders en begeleiding uiteraard wel, dat als je alles wint, je dan ook “Herbstmeister” bent.

Daarna werden de JO15-2 talenten van trainers Joey Driezes en Tom Bus ongeslagen periodekampioen. Ze wonnen met 1-6 bij de Tubanters JO15-4.

Tot slot pakte de JO12-2 toppers het kampioenschap van de 2e periode.  Ze wonnen met 1-3 bij FC Aramea Enschede. Een mooie reeks waarin voetbal met werklust en teamspirit werd bekroond met tevens een ongeslagen 1e plek! Alle spelers werden getrakteerd op een mooi feestje ter afsluiting van deze periode.

Nu voor iedereen winterstop en een paar weken rust. Helaas, want iedereen staat alweer te popelen om begin januari 2024 weer lekker te trainen en wedstrijden spelen.
Voor meer foto’s en filmpjes, check de Rood Zwart Social Media.