Sinterklaas op bezoek bij v.v. Rood Zwart

Zaterdag 2 december bracht Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek aan voetbalvereniging Rood Zwart.
De Pieten bestormden aan het eind van de wedstrijden het veld en deden een poging om mee te voetballen. Dat ging ze aardig af. Ze hadden het wel wat koud, in Spanje zij ze beter weer gewened natuurlijk. Na een lekkere warme douche verzamelden alle spelers van de jongste Rood Zwart teams zich vol verwachting in het Noaberhoes. Gelukkig liet de Sint niet lang op zich wachten.
Onder enthousiast gezang deed hij zijn intrede samen met de Pieten. Allereerst ontvingen de spelers een echt Pietendiploma, en kregen ze te horen wat de Pieten is opgevallen de afgelopen tijd. Het bleek dat de afluister pieten weer goed hun werk hadden gedaan. Bijnamen als dribbeltalent, betonnen muur, stofzuiger en buffel kwamen voorbij. Dat belooft veel goeds voor het toekomstige Rood Zwart 1!  
Natuurlijk hebben de spelers ook een mooi cadeau verdiend, dat goed in de smaak viel. Alle kinderen kregen patat en drinken. Samen werd  alles weer opgeruimd en werd de ochtend gezellige afgesloten met een luid gezang: “Dag Sinterklaasje!”  De Sint moest namelijk weer een deurtje verder.
Hij had nog heel wat bezoekjes in Delden en omgeving voor de boeg t/m 5 december. Bij alle huis- en bedrijfsbezoeken werd hij ook warm onthaalt met mooie Sinterklaasliederen. Als dank lieten Sint en zijn Pieten vele mooi cadeau’s achter.

Namens alle kinderen en gezinnen: Sinterklaas, dank voor uw komst.
Een behouden vaart gewenst terug naar Spanje en tot volgend jaar.