RZ voetbal tenues krijgen 2e leven in Afrika

Twee jaar geleden werden voor de kinderen in Gambia vele Rood Zwart broekjes, shirts, trainingspakken,  sporttassen, sportkousen en voetballen op transport gezet richting Gambia.
Dit betrof kleding van onze jeugdhoofdsponsor 123inkt.nl.  Er zijn nu weer vele tenues en tassen verstuurd naar Afrika. De kleding is via Raymond Wegdam uit Hengevelde verscheept en uiteindelijk in Siërra Leone aangekomen na twee maanden. Raymond verscheept al jaren spullen naar Afrika en oost Europa.
De oude welpen shirts zijn persoonlijk afgeleverd door Deldenaar Rogier Hommels. Hij was in Zambia bij een school in Maanda. De zus van Rogier doet al jaren ontwikkelingswerk in Zambia. Zij is daar al meerdere keren geweest, maar deze keer is Rogier ook mee geweest met een koffer vol welpentenues.

Deze schenking werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de V.V. Rood Zwart en de vele vrijwilligers die zich bekommeren om de mensen in Afrika.  Wij zijn erg blij dat de kleding en het sportmateriaal een mooie en nieuwe bestemming hebben.

Dat men hier in Afrika ook erg blij mee is bewijst deze schitterende foto’s, incl 2 mooie filmpjes:

https://myalbum.com/album/cGENSn3HHhuK/?invite=ed82e8d2-e9a9-4ce7-8905-2ee0aad9cd3f&fbclid=IwAR11QyoWwU-jC0Y-AmdTHGR8aVCJC_Ah6mG16_iEYzDjKG3QHstIH2tK_KA