Rood Zwart verliest nipt van Tubanters

Rood Zwart heeft op zondagmiddag nipt verloren van de Tubanters. Op sportpark de Scheetheuvel in Delden werd het 2-3 voor de bezoekers uit Enschede.

Halverwege keek Rood Zwart al tegen een 0-2 achterstand aan door treffers in de 30e en 38e minuut. Na de pauze deed Rood Zwart al snel iets terug. In de 48e minuut werd het 1-2 door Tom Hudepohl. Na ruim een uur brachten de bezoekers de marge weer op twee: 1-3. Vlak daarna was het echter weer de beurt aan de Deldenaren, die opnieuw via Tom Hudepohl de aansluitingstreffer wisten te forceren. Met nog ruim twintig minuten op de klok leek Rood Zwart was er nog voldoende tijd om de gelijkmaker te maken, maar ondanks een aantal kansen, viel deze niet. Eindstand: 2-3.