Rood Zwart tekent samenwerkingsovereenkomst met FC Twente/ Heracles Academie

Vorige week heeft Rood Zwart een samenwerkingsovereenkomst getekend met de FC Twente/ Heracles Academie. Hiermee wordt de verbinding aangegaan voor het zogenaamde Regioplan.

De FC Twente/Heracles Academie wil samen met de amateurclubs het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen, om de enorme potentie die het voetballandschap bezit nog beter te benutten.
In navolging van al vele verenigingen ondertekenden vorige week nog eens elf amateurclubs de samenwerking met de FC Twente/Heracles Academie:
s.v. Wilhelminaschool, Enter Vooruit, SV Delden, V.V. Rood Zwart, BVV Borne, MVV ’29, UD Weerselo, DSVD, SV De Lutte, RKSV Emos en RKSV Saasveldia

FC Twente/Heracles Academie is dit seizoen gestart met het Regioplan. Aanleiding voor het Regioplan is om samen het algehele niveau in de regio te laten stijgen. Met onder meer het trainen van honderden kinderen in de regio, modules voor het scholen van trainers, scouts en hoofden opleidingen en het organiseren van clinics en webinars wil de Academie niet alleen maar halen, maar ook brengen.

In de Grolsch Veste ondertekenden Hans van Ooijen namens het bestuur en René van Norel namens de technische commissie onderbouw de samenwerkingsovereenkomst. De technische commissie en het bestuur zijn enthousiast over het regioplan omdat het Rood Zwart ook veel zal opleveren, zoals:

  • Kwaliteitsverbetering eigen jeugdopleiding
  • Binding met de regio versterken door communicatie en kennisdeling
  • Spelers met hoge potentie in beeld krijgen bij de FC Twente/ Heracles Academie

Lees hier ook het persbericht en nadere informatie van de FC Twente/ Heracles Academie.