Rood Zwart sluit jubileumjaar af tijdens eindfeest met The Pianohouse

Het zit er bijna op, het jubileumjaar van voetbalvereniging Rood Zwart. Op zaterdag 6 januari wordt de viering van het 100-jarig bestaan afgesloten met een receptie en een feestavond in het Noaberhoes op sportpark De Scheetheuvel: voor alle leden en vrijwilligers en iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Op 6 januari 2023 was het op de kop af 100 jaar geleden dat Rood Zwart werd opgericht. Dat jubileum is afgelopen jaar uitvoerig en uitbundig gevierd. Het programma telde tal van hoogtepunten, zoals de feestelijke aftrap met de toekenning van de koninklijke erepenning, de presentatie van een nieuwclublied en een speciaal jubileumtenue, een reünie en niet te vergeten natuurlijk ‘de wedstrijd van de eeuw’ van Rood Zwart 1 tegen FC Twente.

Op zaterdag 6 januari – de 101e  verjaardag van Rood Zwart – wordt het jubileumjaar op passende wijze afgesloten. Vanaf 19.00 uur is er in het Noaberhoes een receptie met een drankje en een hapje, waar het bestuur met de aanwezigen wil proosten op het nieuwe jaar. Voorzitter Robert Ros zal in zijn toespraak nog eens terugkijken op de vele mooie momenten in het afgelopen jaar en een blik werpen op de toekomst van de vereniging.

Aansluitend, vanaf 20.30 uur, is er een spetterend eindfeest. Met muziek van The Pianohouse: topmuzikanten die er met hun “u vraagt, wij spelen“-concept overal waar ze optreden, ervoor zorgen dat het dak eraf gaat.