Rood Zwart-FC Twente: verloting met vette prijzen

Wie gaat er zaterdag naar huis met een VIP-arrangement voor vier personen voor een thuiswedstrijd van FC Twente? Rood Zwart houdt rond de jubileumwedstrijd tegen FC Twente een grote verloting. Daarbij zijn aantrekkelijke prijzen te winnen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan een wedstrijd van FC Twente in de Grolsch Veste met z’n vieren, inclusief diner en drankjes? Of vier kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal (aangeboden door de ING)? Een gesigneerd shirt van FC Twente? Twee kaarten voor de topper PSV-FC Twente in Eindhoven (inclusief busvervoer en Red-Alert-pakket)? En zo kunnen we nog wel even doorgaan: een dinerbon van hotel-restaurant Het Witte Paard, een hogedrukreiniger, een wedstrijdbal van FC Twente, een vleespakket van slagerij Jan Visschedijk en een waardebon van de FC Twente Fanshop.

Loten zijn voor en tijdens de wedstrijd te koop. De uitslag van de verloting zal na afloop bekend worden gemaakt. Na de wedstrijd belooft het ook nog heel gezellig te worden op sportpark De Scheetheuvel, met dj Kasper Put en zanger Dennis Posthuma.

INFO: Kaarten voor de wedstrijd Rood Zwart – FC Twente op zaterdag 8 juli zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij   Eetcafé De Burgemeester en Albert Heijn Bekman in Delden, bij de receptie van de Grolsch Veste in Enschede of online via https://kaartverkoop.fctwente.nl/dashboard
Op de wedstrijddag zelf zijn kaarten te koop aan de kassa. Entree: € 12,50 ; t/m 16 jaar € 7,50. De aftrap is om 16.00 uur.