Rabo sportactie

Rabobank bestaat 125 jaar en om dat te vieren is er tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee wil Rabobank jonge sporters van 10 t/m 20 jaar steunen met €125,- Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor de contributie die je jaarlijks betaald.

De actie loopt van maandag 3 juni tot en met woensdag 31 juli 2024 en geldt voor zowel nieuwe klanten, als voor bestaande klanten die actief gebruik maken van hun betaalrekening bij Rabobank. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie via de volgende link: Actievoorwaarden-Rabo-Sportactie.pdf (rabobank.com) Het Rabo SportCadeau vraag je vervolgens aan in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren onder “Producten” > Rabo Sportactie.

Voor alle info: https://www.rabobank.nl/particulieren/sportactie

TIP: Ga je een rekening openen als jongere, of heb je er al een, word dan ook meteen lid van de Rabobank, dat kan eenvoudige via de App (producten). Het is gratis en geeft geen verder verplichtingen, maar wel af en toe leuke voordelen.
Zo kun je v.v. Rood Zwart ook jaarlijks financieel ondersteunen door te stemmen bij de Rabo ClubSupport actie, die start weer in september van dit jaar.