RABO clubsupport 2020 – stem op RZ

Met elkaar, voor elkaar: dit is niet zomaar een zin, maar realiteit voor Rood Zwart. Wij zijn in de basis een voetbalvereniging, waar iedereen van 4 jaar tot 99 jaar kan sporten, lachen en gezien worden. Waar we elkaar steunen in goede en slechte tijden en waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Waar iedereen vrijwillig meewerkt aan het creĆ«ren van een club, waar je jezelf kunt zijn. Maar: we willen meer zijn dan alleen een voetbalvereniging. Ook een ontmoetingsplek, waar iedereen uit de maatschappij een plekje kan vinden. Ons clubgebouw heet niet voor niets het “Noaberhoes. Er voor elkaar zijn in een tijd van verregaande individualisering is zoveel meer waard dan geld, maar is wel geheel afhankelijk van vrijwilligers en financiĆ«le middelen. Zeker in deze corona-periode!

Om dit te kunnen blijven voortzetten zou Rood Zwart graag een beroep willen doen op het prachtige initiatief van Rabobank Centraal Twente: Rabo Clubsupport. Een welkome financiƫle steun om nog meer maatschappelijke initiatieven te kunnen ontplooien in en rondom het Noaberhoes. Hiermee wil RZ een spil zijn in de Deldense samenleving. Dus: stem op Rood Zwart! Voorwaarden:

Elk lid vd Rabobank van 12 jaar en ouder mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 op dezelfde vereniging. Alle klanten ontvangen per post of per mail hun persoonlijke stemcode. Gebruik je de Rabo APP dan heb je geen stemcode nodig en kun je direct inloggen. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober. Elke stem is geld waard voor de vereniging waar jij op stemt. Wij waarderen het als je op onze club stemt, 2x is nog beter! De overige 3 kun je dan gebruiken voor een andere (Deldense) Vereniging. Stem nu direct in de Rabo App of online op onderstaande link. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport