OPEN DAG v.v. Rood Zwart weer geslaagd

Sinds jaar en dag houdt vv Rood Zwart haar Open Dag traditioneel aan het begin van het seizoen. De activiteitencommissie had het “geolied” draaiboek weer van de plank gehaald. Deze heeft ook nu weer uitstekend gefunctioneerd.  
Er was zaterdag 16 september van alles te beleven op sportpark de Scheetheuvel, onder perfecte weersomstandigheden. Ouders van nieuwe leden kregen de nodige informatie, kort en bondig samengevat in een uitstekende brochure bij de ledenadministratie. Ook konden ze een rondleiding krijgen in het prachtige Noaberhoes.
Verder was er een aparte stand ingericht door SVO Twickel voor het meisjes en damesvoetbal. Nieuwe en bestaande leden, of jeugd die gewoon eens een balletje mee wilde trappen konden bij de voetbalschoenenkraam gebruikte schoenen kiezen, ruilen of inleveren. De welpen hebben in twee groepen lekker partijtje gespeeld, waarbij ook alle nieuwe welpen direct mochten meespelen. Er waren op alle velden ook volop KNVB beker- en oefenwedstrijden. Ht was een gezellige drukte op sportpark de Scheetheuvel. Tussendoor werd er genoten van een zakje chips en een heerlijke verkoelend ijsje.

Color run

De Open Dag werd afgesloten met een zeer kleurrijke color run. In 2015 al een succes, en nu weer de goede formule voor een mooi kleuren spektakel. De Deldense jeugd vermaakte zich prima op een parcours met 2 grote waterhindernisbanen en een camouflagenet waar men onder door moest tijgeren. Vanaf de start konden ze elkaar onder gooien met zakjes waterverf. Langs het parcours werden ze nog eens extra kleuren toebedeeld door leden van de activiteitencommissie. Zij stonden klaar met shooters die wolken kleurenpoeder de lucht in schoten.

Rood Zwart kan terugkijken op weer een geslaagde ochtend, de foto collage (bron: Bert Sanders) zegt genoeg. Zie ook www.roodzwart.nl en de social media van Rood Zwart voor meer foto’s en filmpjes. Aan onze nieuwe leden; van harte welkom, oefen alvast met je nieuwe Rood Zwart bal en veel plezier in de toekomst!