OPEN DAG v.v. Rood Zwart meer dan zeer geslaagd

Sinds jaar en dag houdt Rood Zwart haar Open Dag, traditioneel aan het begin van het seizoen. Vorig jaar kon deze niet doorgaan i.v.m. de Corona-maatregelen. Dit jaar mocht het weer en kon de activiteitencommissie het “geoliede” draaiboek weer van de plank halen. Deze heeft ook nu weer uitstekend gefunctioneerd.  

Er was zaterdag 21 augustus van alles te beleven op sportpark de Scheetheuvel. De ochtend begon in de mist, maar eindigde onder perfecte weersomstandigheden. Ouders van nieuwe leden kregen de nodige informatie, kort en bondig samengevat in een uitstekende brochure bij de ledenadministratie. Ook konden ze een rondleiding krijgen in het prachtige Noaberhoes.
Verder was er een aparte stand ingericht door SVO Twickel voor het meisjes en damesvoetbal. Nieuwe en bestaande leden, of jeugd die gewoon eens een balletje mee wilde trappen konden bij de voetbalschoenenkraam gebruikte schoenen kiezen, ruilen of inleveren. De welpen hebben in twee grote groepen getraind, waarbij ook alle nieuwe welpen direct mochten meetrainen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven.
Ook werd er een toernooi gehouden voor de JO 8-9 en JO 10-11, die tussendoor een circuittraining volbrachten.  Tussendoor werd er genoten van een zakje chips en was er een heerlijke ijsje van sponsor Anne IJs. De Deldense jeugd vermaakte zich ondertussen prima in de 2 grote springkussens en een prachtige waterglijbaan.
Rood Zwart kan terugkijken op een meer dan geslaagde ochtend, de foto’s zeggen genoeg, zie ook www.roodzwart.nl en de social media van Rood Zwart.
Aan onze nieuwe leden; van harte welkom, oefen alvast met je mooie nieuwe Rood Zwart bal en veel plezier in de toekomst!