Actie ’100 jaar jong 100 leden rijker’ afgetrapt!

Zaterdag 27 augustus was de jaarlijkse Open Dag van Rood Zwart. Zoals altijd was het weer een leuke en gezellige start van het nieuwe voetbalseizoen. Een bijzonder seizoen want het is het seizoen waarin Rood Zwart op 6 januari 2023 haar 100e verjaardag gaat vieren. In het kader van dit jubileum is op de Open Dag de actie ‘100 jaar jong, 100 leden rijker’ afgetrapt. Doel van de actie is om in de aanloop naar 6 januari zoveel mogelijk nieuwe (steunende) leden te werven.

Tijdens de Open Dag afgelopen zaterdag is een mooie start gemaakt met deze jubileumactie met de aanmelding van maar liefst 29 nieuwe leden. Ook is het speciale ‘scorebord’ gepresenteerd,  waarop het aantal nieuwe leden wordt bijgehouden die we de komende maanden kunnen verwelkomen. Op dit scorebord worden (vanzelfsprekend alleen met toestemming) ook de namen van de nieuwe leden vermeld. Marije Pol, één van de leden van de commissie die de actie aanstuurt geeft aan “Het begin is er. Wij dachten, hoe kunnen we Rood Zwart een origineel cadeau aanbieden en eigenlijk is het mooiste en belangrijkste wat een vereniging kan krijgen nieuwe leden. Dus daar gaan we voor”.

Voorzitter Robert Ros is blij met de actie vanuit de jubileumcommissie. “Wij zijn een voetbalvereniging die meer doet dan alleen voetbal. Met onze Noaberhoes activiteiten vervullen we ook een mooie en belangrijke maatschappelijke rol in Delden en om dit te kunnen blijven doen, is de ‘support’ van nieuwe steunende leden zeer welkom”

De commissie gaat de komende periode aan de slag om potentiële leden actief te benaderen. De commissie hoopt Rood Zwart op 6 januari 2023 een mooi verjaardagscadeau aan te bieden in de vorm van 100 nieuwe leden.

De commissie die deze actie tot een succes wil maken bestaat uit Vincent Kenkhuis, Marije Pol, Saskia Ros, Daan Sonneveld en Arjan Dijkmans. Voor suggesties, tips en natuurlijk het aanmelden als lid kun je je bij hen melden. Dit kan ook via Ledenadministratie@roodzwart.nl