OPEN DAG v.v. Rood Zwart meer dan geslaagd

Sinds jaar en dag houdt vv Rood Zwart haar Open Dag, traditioneel aan het begin van het seizoen. Ook dit jaar kon de activiteitencommissie het “geolied” draaiboek weer van de plank halen. Deze heeft ook nu uitstekend gefunctioneerd. Er was zaterdag 27 augustus van alles te beleven op sportpark de Scheetheuvel. De ochtend begon wat fris, maar eindigde onder perfecte zonnige weersomstandigheden. Ouders van, of nieuwe leden kregen de nodige informatie, kort en bondig samengevat in een uitstekende brochure bij de ledenadministratie. Deze ochtend stond ook de aftrap van “100 jaar jong 100 leden rijker” op de planning. Iedereen die zich voor dit seizoen aanmeldt komt op het daarvoor speciale scorebord wat zichtbaar in ons Noaberhoes komt te hangen.

Verder was er een aparte stand ingericht door SVO Twickel voor info over het meisjes- en damesvoetbal. Nieuwe en bestaande leden, of jeugd die gewoon eens een balletje mee wilde trappen konden bij de voetbalschoenenkraam gebruikte schoenen kiezen, ruilen of inleveren. De welpen hebben in twee grote groepen getraind, waarbij ook alle nieuwe welpen direct mochten meetrainen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven.
De leeftijdscategorie JO-8 t/m JO-10 mocht deze ochtend de eerste echte oefenwedstrijdjes spelen. De J0-11 t/m J0-19 volbracht later op de ochtend een training of een oefenwedstrijd op velden die er wederom prachtig strak bij liggen. De hele ochtend was er de mogelijkheid om middels een snelheid meter te ontdekken hoe hard je schot is. Tussendoor werd er genoten van een heerlijk ijsje en vermaakte de Deldense jeugd zich ondertussen prima op de prachtige buikschijfbaan. 
Rood Zwart kan terugkijken op een meer dan geslaagde ochtend. De foto’s zeggen genoeg, zie ook www.roodzwart.nl en de social media van Rood Zwart. 
Aan onze nieuwe leden; van harte welkom, oefen alvast met je mooie nieuwe Rood Zwart bal en veel plezier in de toekomst! 

Wil je ook een keertje mee komen voetballen? Neem dan voor meer informatie contact op met Marije Pol 06-11097603.