Nieuwe teamindelingen Jeugd 2023-2024

Hieronder de indelingen, welke tot stand zijn gekomen na intensief overleg tussen TC, trainers en de groepscoƶrdinatoren, die op hun beurt weer volop contact hebben gehad met spelers, ouders en leiders.

Ondanks de intensieve afstemming zijn we ons er van bewust dat we niet aan alle wensen van elke individuele speler tegemoet zijn gekomen. De balans tussen individueel belang, teambelang en clubbelang moet worden gewaarborgd en is elk jaar weer een lastige klus die door de coƶrdinatoren in alle zorgvuldigheid is uitgevoerd. Wij denken dan ook dat we met deze indeling op een goede manier aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Bij een aantal teams zullen er nog verschuivingen plaatsvinden. Dit zal bij de aanvang van het seizoen door de trainers met de betreffende spelers individueel worden afgestemd.

Voor onze nieuwe JO17-2 zoeken we nog een leider voor de zaterdagen en een trainer voor de woensdagavonden. We verwijzen hier ook voor naar de vacatures op deze website. Er zal binnenkort in ieder geval een verzoek worden gedaan bij onze 1e en 2e selectie om deze vacatures in te vullen. Mochten er andere seniorenteams willen helpen bij het invullen van deze vacatures dan horen we dat graag. We moeten het met elkaar doen en iedere speler heeft recht op 2 keer in de week een goede en intensieve training.

Voor vragen kunt u terecht bij de technisch coƶrdinatoren en/of de technische commissie.

Voor nu wensen we u alvast een prettige vakantie toe.
Technische commissie Rood Zwart