Gewijzigde teamindelingen jeugd 2022 – 2023 (versie 1.1)

Beste Rood-Zwarters,

Update teamindeling jeugd (versie 1.1)

Achter de schermen is er de afgelopen week door de technische commissie in afstemming met leiders en trainers hard gewerkt aan de nieuwe teamindeling  voor seizoen 2022 – 2023. Het is weer gelukt ruim voor de zomervakantie deze te publiceren en daar zijn we blij mee. Dank aan allen die hier aan mee hebben gewerkt en input gegeven hebben.

Mochten er naar aanleiding van de indelingen vragen zijn dan kan contact worden opgenomen met de algemeen coördinatoren van de betreffende leeftijdsgroep. Nummers zijn te vinden op de rood-zwart site.

Indien er nog trainingen worden georganiseerd voor de vakantie binnen de leeftijdsgroepen dan wordt iedereen hiervoor individueel benaderd door de trainers.

Als laatste willen we vanuit de technische commissie nog kort een aantal vacatures onder de aandacht brengen. We zoeken nog trainers voor de JO17-2 groep en de JO19-2 groep. Beide leuke teams die ambitieus zijn ingedeeld. Mochten jullie iemand weten of zelf interesse hebben dan kan contact worden opgenomen met de algemeen coördinator.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe en tot in augustus.

Met sportieve groet, Technische Commissie Rood Zwart

Teamindeling 2022- 2023 (versie 1.1) >>>