Definitieve trainingsschema

Update:

Zoals beloofd hierbij het definitieve trainingsschema >>>, inclusief de woensdag en donderdag. Er is op dinsdagen alleen een veldwijziging voor de JO15-1 en JO17-1 doorgevoerd en op de donderdag zijn wat verschuivingen geweest in de vooravond. Rest is feitelijk hetzelfde gebleven.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan laat ze gerust weten.

Veel plezier!

Met sportieve groet, Technische Commissie


Eerder geplaatst bericht:

Beste trainers, leiders, ouders,

Goede berichten tijdens de persconferentie afgelopen vrijdag, we kunnen eindelijk weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen en dat zonder avondklok.

Het kabinet ziet nu echt in dat sport van essentieel belang is voor een gezonde samenleving. En helemaal in de strijd tegen corona waarbij sporten en bewegen aantoonbaar preventief werkt tegen een ernstig ziekteverloop bij besmetting Ên actief bijdraagt aan het voorkomen van mentale problematiek.

Wij als Rood Zwart starten daarom vanaf aanstaande maandag 17 januari weer met alle trainingen voor Jeugd en Senioren conform bijgevoegd bestaand trainingsschema >>>

LET OP!!! Dit schema wordt op 18 januari nog ge-update omdat nog niet alle zaken met de trainers zijn besproken. Op enkele plaatsen zal het schema namelijk aangepast worden, uiteraard na overleg met de betreffende trainers. Ook voor de Zaterdagen zijn er tijden gereserveerd om te kunnen trainen. De onderbouw heeft afgelopen week al getraind en de communicatie over die trainingen is door de TC onderbouw reeds gedaan.

Mochten er toch vragen en/of opmerkingen zijn dan laat het gerust weten aan ondergetekende. Probeer in overleg met elkaar op het veld tot goede afspraken te komen zodat iedereen de ruimte heeft om lekker te kunnen trainen.

We verwachten (en hopen) dat het gebruik van het zaterdagschema alleen voor 22 januari van toepassing is en dat we op dinsdag 25 januari groen licht krijgen om ook weer in competitieverband te gaan voetballen vanaf zaterdag 29 januari voor de B-Categorie en 5 februari voor de A-Categorie. Na de persconferentie van de 25e hopen we meer duidelijkheid over het verloop van de competitie vanuit de KNVB te ontvangen.

Om volledig te zijn, wat zijn de nieuwe regels?

  • Vanaf 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.
  • Kantine mag niet open, wel kan weer het consumptie-afhaalloket worden gehanteerd. Mensen van 13 jaar en ouder moeten daarbij wel een mondkapje dragen. Vooralsnog zal de kantine op trainingsavonden en in ieder geval op 22 en 23 januari gesloten blijven.
  • Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder. We gaan uit van eigen verantwoordelijkheid van de trainers en spelers om dit te handhaven. We zullen vanuit het bestuur en technische commissie wel steekproefsgewijs controles doen.
  • Publiek is niet welkom

Op de zondagen is er voor de seniorenteams ruimte om te trainen. Ook hier gaan we er vooralsnog vanuit dat dit alleen voor zondag 23 januari geldt.

We wensen iedereen weer veel plezier op de velden! Met elkaar voor elkaar!

Met sportieve groet namens de technische commissie,

Hans van Ooijen