Nieuw wekelijks eetfestijn in het Noaberhoes in Delden

Franje en Rood Zwart slaan handen ineen

Franje en Rood Zwart slaan de handen ineen om een nieuwe activiteit in het Noaberhoes op te zetten voor senioren en alleenstaanden. Een wekelijks eetfestijn in het Noaberhoes! De aftrap voor deze nieuwe activiteit vindt plaats op maandag 11 oktober om 17.00 uur.

Gezellig samen, in een sfeervolle omgeving een gezonde maaltijd nuttigen, dat is de opzet die beide organisaties voor ogen hebben.  “Wij zijn van plan om elke maandag een maaltijd te serveren aan mensen die daar behoefte aan hebben”, aldus voorzitter Linda van Wanrooij van Franje. “In principe is dit bedoeld voor senioren en alleenstaanden uit Delden en omgeving. Naar verwachting bestaat er flinke belangstelling voor een laagdrempelig en niet te dure wekelijkse maaltijd voor mensen die anders maar alleen met een bordje voor de televisie zitten.”

Het eetfestijn vindt plaats in de prachtige en gezellige kantine van het Noaberhoes. Deze multifunctionele gemeenschapsvoorziening wordt beheerd door Rood Zwart en wordt door menigeen als de mooiste kantine van Twente gezien. Het Noaberhoes beschikt daarnaast over een professionele keuken, waar de kok elke week de maaltijd zal bereiden.

“We willen daarbij de kosten voor de doelgroep zo laag mogelijk houden”, zegt voorzitter
Robert Ros van Rood Zwart. “Om dat haalbaar te maken werken we met zo veel mogelijk vrijwilligers samen. Zij doen de inkopen, bereiden de maaltijd, serveren de gasten en zorgen na de maaltijd dat de kantine en keuken weer spik en span is.” De initiatiefnemers denken daarbij aan een richtprijs van 6,50 euro per maaltijd. De maaltijd bestaat uit een kopje koffie of thee bij binnenkomst, een voor- en hoofdgerecht en natuurlijk een toetje ter afsluiting.

Voor wie:
Voor senioren en alleenstaanden

Waar:
Noaberhoes aan de Langestraat 155

Wanneer:
Elke maandag vanaf 17.00 uur (inloop), om 17.30 uur beginnen we dan met de maaltijd.

Informatie:   
Voor opgave of meer informatie kun je contact opnemen met welzijnsorganisatie Salut ( 0547-260053) of Han Blanke (06 511 588 66) of Robert Ros (06 113 26 350) of info@roodzwart.nl

Klik hier voor de flyer >>