Meer dan geslaagde seizoenafsluiting bij Rood Zwart

Een raar seizoen 2020-2021. Door het Coronavirus is er helaas nauwelijks echt competitie gevoetbald. Zaterdag 3 juli is het seizoen toch goed af gesloten bij Rood Zwart. De activiteiten- en technische commissie hebben een dag weten te organiseren met een gevarieerd en actief programma voor 4 verschillende leeftijdsgroepen.
Onder ideale, zonnige weersomstandigheden en met een fantastische opkomst kon de jeugd punten schieten op het gatendoek van de jeugd kledingsponsor 123inkt.nl, penaltyschieten bij de keepers van onze eerste elftallen en bij het ware β€œMessi circuit” konden ze de tijd van de beste dribbelaar aller tijden, Messi zelf proberen te verbeteren. 
Tenslotte werd er gretig gebruik gemaakt van een lange stormbaan, die eindigde met een nat tenue in het zwembad erachter. Gezien het zonnige weer, een lekker verkoelend bad na alle geleverde inspanning.

Bij de welpen werd afscheid genomen van een aantal voetballers die volgend seizoen naar de jeugd onder 8 jaar gaan. Zij kregen na een daverend applaus, een mooie uitzwaai van hun teamgenoten en een welverdiend voetbaldiploma.
Wederom mochten we 4 nieuwe welpen verwelkomen. Zij ontvingen volgens gebruik een echte Rood Zwart bal. 3 Rood Zwart meiden werden officieel overgedragen aan onze meisjes- en damesvereniging SVO Twickel. Zij speelden tot op heden gezamenlijk met de jongens. Vanaf volgend seizoen zijn de voetbaltalenten van deze meiden te bewonderen bij de MO-13 van SVO Twickel. We wensen ze onwijs veel voetbalplezier toe!

Na afloop werden alle spelers, leiders, trainers en vrijwilligers bedankt door de technische commissie voor hun geweldige inzet in het afgelopen seizoen. Ondanks het feit dat er weinig wedstrijden waren, is er door de gehele jeugdafdeling 2x per week volop getraind. Daar waar mogelijk, werden alternatieve activiteiten gezocht. Iets waar we als bestuur enorm trots op zijn.  


Rood Zwart1 – Excelsior Rotterdam 
Excelsior Rotterdam komt al ruim 20 jaar naar het Aparthotel Delden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook dit jaar spelen ze traditioneel een oefenwedstrijd tegen de selectie van Rood Zwart. Noteer vast in uw agenda: dinsdag 20 juli om 19.00 uur op Sportpark de Scheetheuvel.
U bent hier allen van harte welkom. Nadere informatie volgt z.s.m. op de Rood Zwart website en social media.

Het Bestuur van Rood Zwart wenst iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Op naar een Corona vrij seizoen 2021-2022!