Maurice Bartelds nieuwe hoofdtrainer (update)

Zoals eerder gemeld zijn we verheugd te kunnen meedelen dat Rood Zwart Maurice Bartelds aangesteld heeft als trainer voor het komend seizoen.
Hij volgt Christiaan Noppers op die Rood Zwart na vier jaar gaat verlaten.

Maurice is na een selectieprocedure van 2 ruim weken unaniem voorgedragen door de selectiecommissie. “Ná 7 jaren als assistent trainer te hebben gewerkt in de hogere regionen van het amateurvoetbal en het betaalde voetbal wil ik nu graag zelf mijn kennis en visie overdragen op een prestatieve groep spelers”, zo geeft hij zelf aan.

Maurice is woonachtig in Lochem. Na een korte periode als jeugdspeler bij SP Lochem is hij bij FC Twente beland en heeft hij bij veel verschillende clubs gespeeld in de top van het amateurvoetbal (oa HSC’21 en Excelsior’31) en het betaald voetbal (Go Ahead Eagles). Momenteel is Maurice assistent-trainer bij sv Grol en daarvoor bij SVZW en SDC’12.

Hij heeft veel zin in deze nieuwe klus en vult aan: “Mijn ervaringen binnen een betaald voetbalorganisatie en hogere clubs in het amateurvoetbal kan ik meenemen naar Rood Zwart. Zowel voetbaltechnisch, maar ook in de ‘mindset’ van een speler”

We vertrouwen erop dat Maurice een plezierige en succesvolle tijd bij RZ tegemoet gaat.

Via deze weg willen we ook graag onze sponsor het Wapen van Delden bedanken die ons de prachtige en ruime vergaderruimte en genuttigde consumpties tijdens de selectieprocedure belangeloos heeft aangeboden.

Bestuur en Technische Commissie Rood Zwart