Kampioenswedstrijd JO19-3

Komende zaterdag 10 december staat er een bijzondere wedstrijd op het programma voor JO19-3.
Onder leiding van Robin Workel, Sam Groenwold, Siem van Olfen, Olaf Krakers en Marc Exterkate kunnen zij ongeslagen kampioen worden. Een gelijkspel is hiervoor genoeg.
Voor de meeste Rood Zwarters zal dit elftal een waar vreemdelingenlegioen zijn, het merendeel van dit team voetbalt nog maar een jaar of twee bij Rood Zwart. Daarom een kleine introductie, zodat u meteen weet wie u komt aanmoedigen komende zaterdag!

Daan Groothuis: in de JO19-3 beter bekend als ‘Red Buffel’. Wekelijks heerser op het middenveld en meest talentvolle ‘nummer 6’ die er rondloopt in de Hof van Twente.

Kerlin Hoekstra: veelzijdige voetballer die kan aanvallen en verdedigen. Enige aspect van het voetbal welke hij niet goed beheerst is het kiezen van een voorkeursclub in de Eredivisie (Ajax…).

Jorn Koobs: volgens Jorn heeft Ron Jans op 9 gevoetbald in het Nederlands elftal van ’88. Daar heeft hij als bewijs een shirt van. Jorn hou jij het maar bij verdedigen op je favoriete back positie, want dat kun je als geen ander!

Youri Krakers: Youri scoorde de mooiste goal van de competitie. Of was het toch Rubberh Erco Shush?

Kai Mentink: een ware aanvoerder voor dit elftal. Hoe kan het ook anders als je wekelijks vanuit Diepenheim komt fietsen en ook nog eens geen training overslaat. Bovendien solidair met de boeren, de aanvoerdersband met Nederlandse vlag wordt altijd op de kop gedragen.

Gijs Morsman: problemen met zijn enkel dwongen Gijs op een wat lager niveau te gaan voetballen. Maar wat mag Rood Zwart daar blij mee zijn. Overklast iedere tegenstander en is niet van de bal te krijgen.

Lenn Oude Kamphuis: echte vedettes trainen niet en daar is Lenn een bewijs van. Hij heeft geen training nodig om bij iedere wedstrijd uit te blinken. Met name als linksback een ware plaag voor de tegenstander, gezien Denzel Dumfries achtige rushes langs de zijlijn.

Teun Pongers: niet van het sloopbedrijf, wel zonder problemen voor enig sloopwerk het veld in te sturen. Bij Teun staan is voor tegenstanders geen pretje, hij geeft alles tot de laatste minuut.

Stan ter Braak: Of hij sjikker is of niet weet je nooit met Stan. Sloot wat later aan, maar JO19-3 is blij met Stan die een verre neef van Messi blijkt te zijn.

Kealan van de Wetering: nog minder gepasseerd dan Virgel van Dijk. Beheerst de sliding tot in perfectie.

Niels ten Dam: met name een speler voor de flank. Een speler met altijd een actie en een idee en pikt regelmatig een doelpunt of assist mee.

De onderstaande spelers hebben misschien wat minder introductie nodig, want zij spelen al wat langer bij Rood Zwart. Desondanks;

Jord Exterkate: is het de TGV? Nee het is Jord die met vergelijkbare snelheid door blijft sjouwen.

Sven Exterkate: onder toeziend oog van ex zwarte panter Marc is deze zwarte panter 2 de minst gepasseerde keeper van de competitie.

Cas Morssinkhof: terug gekomen van de JO19-1 heeft Cas inmiddels aardig wat kruisjes op zijn blessure  spaarkaart. Maar dankzij keer op keer een wonderbaarlijk snel herstel is ook de doelpunten spaarkaart goed gevuld.

Jasper Staatsen: herstelt net als Cas wonderbaarlijk snel van blessures. Ging door zijn enkel met een knak die aan de andere kant van Delden nog te horen moet zijn geweest. Desondanks twee weken later weer op het veld. Gelukkig maar, want dan kon JO19-3 weer op deze zeer betrouwbare rechtsback rekenen.

Stan Workel: heeft de energie van 10 Duracell konijnen. Altijd 200% inzet. Mocht de wedstrijd saai zijn, houd Stan in de gaten, want willekeurig trakteert hij de toeschouwers op een salto uit stand.

U begrijpt, spektakel gegarandeerd. Komt allen en moedig deze helden aan voor minimaal een punt zodat ze een welverdiend feestje kunnen vieren.

RoodZwart A3 (Laat je tieten zien) – YouTube

Instagram: roodzwartjo19_3