IN MEMORIAM JOHAN VAN OTTEN

Op 16 juli j.l. overleed, na een langdurig ziekbed, onze beste vriend Johan van Otten. Hij was in zijn jonge jaren een verdienstelijke speler en na zijn actieve periode respectievelijk lid en via de club van 100 ondersteunend lid van onze vereniging.

Bij de vele activiteiten die onze club ondernam, zoals bouw en verbouwing  van kleedkamers en clubgebouw, had Johan steeds een werkzaam aandeel. Op zijn kennis van technische zaken (Johan was van beroep elektriciën) werd dan bij herhaling een beroep gedaan.

Maar ook wist hij de handen uit de mouwen te steken voor andere werkzaamheden die hij met veel ijver bedreef. Gedurende een reeks van vele jaren was hij in de vrijdagmorgenploeg een gewaardeerde kracht. Vaak zonder dat er om werd gevraagd wist hij bepaalde opvattingen te ventileren met het venijn in de staart. Dat was Johan ten voeten uit. Zonder mening geen steekhoudend resultaat.

Johan we zullen je missen. Bedankt voor al hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend. Namens het bestuur, leden van de vrijdagmorgenploeg en de overige leden van Rood -Zwart wens ik zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van het grote verlies.

Dat Johan moge rusten in vrede.

Gerhard Bebseler

Johan van Otten