In memoriam Ferdinand Fluttert

Op 11 juni j.l. overleed Ferdinand Fluttert die bij onze vereniging vele jaren naam maakte als weer eens een elftal het kampioenschap had behaald. Dan werd de feestwagen bij hem besteld en stuurde hij op dezelfde dag met een ernstige blik de wagen door alle straten van Delden.

De veiligheid stond bij Ferdinand hoog in het vaandel. Slechts met een glimlach kon hij laten blijken dat hij weliswaar veel plezier aan het gebeuren beleefde, maar speciaal ook dat zorgvuldigheid, net als de kampioenen, op  de eerste plaats kwam.

Uit de vele rouwadvertenties in de regionale pers valt op te maken dat Ferdinand ook in de paardensport zijn sporen heeft verdiend. De omschrijving van zijn functie, zoals o.a. Internationale Neco Ere Hoofdringmeester, geeft aan dat een concours alleen maar kon slagen als ook voorbereiding en begeleiding perfect waren. Daar zorgde Ferdinand dan wel voor.

Menige Rood-Zwarter zal de herinnering aan Ferdinand blijven behouden. De ernst van het leven toch altijd weer met een lach samen te kunnen laten gaan is nu de meest waardevolle constatering die ons nog rest. Gevoelens en uitingen van dankbaarheid  richting deze pracht man zullen niet vervagen.

Namens ons allemaal condoleer ik hierbij de familie met dit grote verlies.

Dat Ferdinand moge rusten in vrede.

Gerhard Bebseler