Het zomerkamp was weer geweldig!

Afgelopen weekend vond het Zomerkamp Rood Zwart weer plaats op toplocatie de Bosrand in Hellendoorn. Voor al onze 09 t/m 012 teams was het weer een onvergetelijk weekend!

Het draaiboek is inmiddels bekend en is garant voor 100% spektakel. Er werden op vrijdag 6 teams ingedeeld: Frankrijk, Spanje,
Argentinië, Brazilië, Duitsland en Nederland streden om de winst. Eigen shirts werden getekend en daarna werd er gewacht tot het donker werd.
Op vrijdagavond houdt iedereen altijd rekening met de traditionele superspannende spooktocht met uiteraard veel voetbalvragen. Spannende maskers, enge geluiden en er was zelfs een politieman met hond. Maar onze pupillen wisten de zenuwen de baas te blijven en vonden het geweldig.

Na erg weinig slaap begon de zaterdagochtend met ochtendgymnastiek. In de middag werd er gezocht naar de punteieren in het bos en werden er diverse spelletjes gedaan op het naastgelegen grasveld.
’s Avonds werd er EK voetbal gekeken en een spannende strijd gestreden tijdens Minute to Win it!

Na een lange nacht slapen door het enthousiasme van de avond ervoor, voor zowel de jeugdspelers als begeleiding, werden er weer vele boterhammen bij het ontbijt weggewerkt. Daarna was het tijd om het bos in te gaan voor Levend Stratego.
Het weekend werd zondagmiddag geheel in sfeer afgesloten met de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Polen. Deze wedstrijd hebben we het z’n allen gekeken bij Rood Zwart onder het genot van een gehaktbal en een patatje.

Iedereen heeft zich prima vermaakt onder de bezielende leiding van onze J019 jeugd. Mooi dat deze jongens dit met elkaar en
voor elkaar hebben opgepakt. 

De hongerige monden werden het hele weekend gevoed door de keukenprinsessen Sarah, Laura, Marije en Michelle.