Geslaagd Gerrit ten Brummelhuis Toernooi

Het Gerrit ten Brummelhuis toernooi is voor het eerst georganiseerd in mei 2006 en draagt de naam van de veel te vroeg overleden vrijwilliger die zich met een tomeloze inzet en beleving sterk maakte voor de pupillen van Rood Zwart. Door zijn naam te verbinden aan dit jaarlijkse toernooi, wil de club hem blijvend herdenken.
Zaterdag 4 juni werd dit toernooi voor de 16e keer gehouden. Onder een heerlijk zonnetje werd om 9.30 uur afgetrapt de gingen de in totaal 60 jeugdteams uit de gehele regio de strijd met elkaar aan. In de ochtend voetbalden de JO-8, JO-9 en JO-10 teams. Vanaf 13.30 uur bonden de JO-11 en JO-12 teams de strijd met elkaar aan. De wedstrijden werden prima geleid door scheidsrechters uit de eigen 017-1 en 019-1 teams. Het schema en uitslagen kon men up to date digitaal volgen op tv schermen of op de telefoon. Voor ELK team is er altijd een mooie beker beschikbaar. Zo waren er eigenlijk alleen maar winnaars deze dag.
Daarnaast strijden de Rood Zwart teams onderling wie de Gerrit ten Brummelhuis. Wisselbokaal een jaar lang mag bezitten. Dat is de bokaal voor het best presterende Rood Zwart team per leeftijdscategorie bij dit toernooi. Voor veel jeugdteams was het toernooi de afsluiting van een mooi voetbalseizoen. Winnaars van de Wisselbokaal: Rood Zwart O8-1, O9-1, O10-1 O11-1 en O12-1.
Alle bekers zijn uitgereikt door de zoon van Gerrit, Dennis ten Brummelhuis.
Het was weer een zeer geslaagde dag, waar de organisatie terecht veel complimenten voor mocht ontvangen.