Fantastische sfeeractie bij uitzwaaiende welpen! 

Op zaterdag 10 juni was de laatste competitie ochtend voor ons jongste voetbal talent. Traditie getrouw is dit een ware ervaring voor de voetballertjes! Eerst werden de onderling wedstrijdjes afgerond. Het afgelopen jaar hebben de welpen de competitie volbracht onder leiding van Ties Meirik en zijn assistenten Teun en Wes!
Voor een aantal was het tijd om door te stromen naar de JO8 competitie. Een mooier afscheid konden zij zich niet wensen, de sfeeractiecommissie (die normaal gesproken zorgen voor spandoeken en rookbommen bij het eerste elftal) was ingeschakeld. Vol trots mochten de jongens en dame het veld verlaten onder luid applaus van alle belangstellenden door het rood zwarte gordijn van de rookbommen! Ze ontvingen een echt voetbaldiploma. Nadien kreeg iedereen een ijsje en was het tijd om te douchen!

Veel tijd was er niet want in de middag stond de jaarlijkse welpenactiviteit alweer gepland; spetterpret in Losser! Dankzij badmeester en trainer Danny Verschoor hadden zij het hele bad voor zichzelf! Ze toonden hun vaardigheden buiten het voetbalveld door van glijbanen te glijden en de beste bommetjes te laten zien. Het uitje zorgde ook voor een welverdiende ontspanning na hun inzet op het voetbalveld. Samen met ouders, broers en zussen was het een geweldige middag vol plezier. 

Wil jij nou ook eens deelnemen aan deze fantastische ervaringen kom dan eens kijken of trek je voetbalschoenen alvast aan en doe mee!
Voor meer informatie; Marije Pol 06-11097603