Eeuwig Rood Zwart trapt bomvol jubileumprogramma af met feestweekend

Voetbalvereniging Rood Zwart bestaat op 6 januari 2023 precies 100 jaar. Een mijlpaal die alle jubilea van de afgelopen eeuw overtreft. En daar hoort ook een passend programma bij vol met activiteiten voor jong en oud. Te beginnen aankomend weekend.

Jubileumprogramma

De jubileumcommissie is achter de schermen al maanden in touw om van 2023 een geweldig feestjaar te maken voor iedereen die Rood Zwart een warm hart toedraagt. Het hele jaar door zijn er activiteiten opgezet ter ere van het eeuwfeest. De vaste jaarlijkse evenementen zijn daarnaast voorzien van een overheerlijk jubileumsausje.

Officiële receptie en feestavond

In het weekend van 6, 7 en 8 januari trapt Rood Zwart haar 100-jarig bestaan af met een groots feestweekend. Op 6 januari, de oprichtingsdag van Rood Zwart, staat de officiële receptie gepland. Later op de avond zal de tent op Sportpark Scheetheuvel verruimd worden voor de aansluitende feestavond waar DJ Henry de plaatjes aan elkaar zal draaien.

Jeugdactiviteiten en damestoernooi

De zaterdag staat in het teken van de jongste leden/jeugd van Rood Zwart met het welpenplein vol activiteiten, de mini playbackshow in de vorm van Delden Got Talent en de Teenage Party. Het voetbal mag uiteraard ook niet ontbreken, daarom staat op de zondag Oud Rood Zwart Dames 1 tegen SVO Twickel en een toernooi op klein veld gepland. Wilfried Wildschwein wordt ingevlogen om het Frühshoppen van echte hits te voorzien!