Eetcafé De Burgemeester nieuwe hoofdsponsor V.V. Rood Zwart

Aan de start van het seizoen 2021-2022 zijn we er trots op dat we Eetcafé De Burgemeester als nieuwe hoofdsponsor kunnen presenteren. Vanaf de start van het seizoen prijkt Eetcafé de Burgemeester voor de komende 4 seizoenen op het shirt van ons vlaggenschip.

Eigenaar van De Burgemeester Niek van Geenen is blij dat hij de vereniging kan ondersteunen: “Rood Zwart is één van de grotere verenigingen van Hof van Twente. Met al haar vrijwilligers, leden en sponsoren is het een bloeiende vereniging. De realisatie van een multifunctionele accommodatie en haar betrokkenheid in de Deldense gemeenschap is hier een mooi voorbeeld van.”
Voorzitter Robert Ros is blij met De Burgemeester als nieuwe hoofdsponsor. “We hebben een goede band met het eetcafé. In het verleden zijn de voorgangers van Niek ook al eens hoofdsponsor geweest.”

De Burgemeester neemt het hoofdsponsorschap over van Het Wapen Van Delden. “We zijn Theo Poppe bijzonder dankbaar voor de bijdrage in de afgelopen seizoenen. Het continueren van het hoofdsponsorschap en sponsorinkomsten in het algemeen zijn belangrijk voor het realiseren van
onze ambities, op korte en middellange termijn.”

Vincent Kenkhuis behartigt de belangen van de sponsorcommissie binnen Rood Zwart. “Het coronavirus deed anderhalf jaar geleden zijn intrede en zowel het verenigingsleven als het bedrijfsleven heeft maandenlang stilgelegen. Ondanks dit alles lijken we het komende voetbalseizoen weer enigszins normaal te kunnen starten. We zijn dan ook bijzonder blij dat we ook in coronatijd een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden.”.