Deldense kinderen zoeken paaseieren bij vv Rood Zwart!

Zaterdag was het een drukte van jewelste bij het Noaberhoes van vv Rood Zwart! Vele kinderen uit Delden in de leeftijd van 3 t/m 7 jaar verzamelden zich daar samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes voor het jaarlijkse Paaseieren zoeken. Eerst werd er op het nieuwe kunstgrasveldje door de PeuterProfs een fanatiek potje gevoetbald, natuurlijk samen met de Paashaas. Na het voetballen en omkleden was er wat te drinken met een gezond bakje fruit en toen was het dan toch eindelijk zover: eieren zoeken! 

Onder begeleiding van de enige echte Paashaas vertrokken alle kinderen vanuit het Noaberhoes richting het hoofdveld van de club. Dat was het gebied waar maar liefst 200 echte en gekleurde eieren verstopt waren, waaronder het Gouden ei en het Rood Zwart ei. Enthousiast werd er gezocht tussen de struiken, in bomen, het gras, het speeltuintje en de goals. Het was nog een hele klus om alle eieren weer terug te vinden, maar ook dit jaar is het weer gelukt.
Naderhand kon iedereen nog een penalty nemen met uiteraard de paashaas als doelman. Je raadt het al; alle kinderen schoten raak! 

Het Rood Zwart ei is gevonden door Mica en het Gouden ei werd gevonden door Daan. Beiden kregen een heerlijke prijs!

We hebben weer erg genoten van de gezelligheid en het enthousiasme van onze jongste talenten. De opkomst was boven verwachting goed, het weer was prima en de paashaas erg geliefd.
Al met al weer een groot succes!