Deldense kinderen zoeken paaseieren bij Noaberhoes Rood-Zwart

Zaterdag 8 april jl. was het een drukte van jewelste bij het Noaberhoes van VV Rood Zwart. Vele kinderen uit Delden in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar hadden zich daar samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, verzameld voor het jaarlijkse paaseieren zoeken. Nadat er eerst een fanatiek potje gevoetbald werd kon er in de kantine nog een laatste hand aan de tekening gelegd worden. Met iets te drinken en wat lekkers op de tafels. Dan was het dan toch eindelijk zover, het zoeken naar de eieren kon beginnen.

Onder begeleiding van de echte paashaas vertrokken alle kinderen vanuit het Noaberhoes richting het hoofdveld van de club waar maar liefst 200 echte en gekleurde eieren verstopt waren, waaronder “het gouden ei” en het “Rood Zwart ei”. Enthousiast werd er gezocht tussen de struiken, in bomen, het gras en de goals. Het was nog een hele klus om alle eieren weer terug te vinden, maar ook dit jaar is het weer gelukt. 

Voor wie nog wilde, kon een penalty genomen worden met uiteraard de paashaas als doelman. U raadt het al; alle kinderen schoten raak! 

Dit werd smakelijk beloont met een zakje chips. Het Rood Zwart ei is gevonden door Melle Dijkstra, het gouden ei werd gevonden door Demi de Vries. Beide kregen een heerlijke prijs. 

De kleurwedstrijd werd gewonnen door Michael van Jeveren. Hij kreeg een bon van Lamers speelgoedwinkel in Delden.

De organisatie is erg tevreden over het verloop. De opkomst was boven verwachting goed, het weer was top en de paashaas erg geliefd. De organisatie: “Al met al een groot succes!