Corona de baas met vv Rood Zwart’s online Sinterklaas

Elk jaar is het weer groot feest als Sinterklaas de huizen van vele Deldense kinderen bezoekt. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk, want ook de Sint behoort tot de risicogroep en dus moet hij zich aan de RIVM / COVID richtlijnen houden en zijn huisbezoeken niet mogelijk.
We regelden de huisbezoeken van Sint en zijn pieten al tientallen jaren en willen ook dit jaar graag wat beteken voor de Deldense kinderen en hebben hier een mooi alternatief voor gevonden. Echter, dit jaar moet het net even iets anders. Helaas mag de al aangekondigde Sint Drive-through op onze parkeerplaats niet doorgaan i.v.m. RIVM-richtlijnen. Dat is balen, helaas pindaklaas. Maar: we kondigen bij deze met gepaste trots aan:

Videobellen met de Sint: De Sint belt, op afspraak, online op om uw (klein)kinderen voor te lezen uit het grote boek en blij te maken met pepernoten en cadeaus, die de pieten bij uw huis afleveren (uiteraard allemaal Corona-proof). Het geeft net iets extra’s aan uw pakjesavond! De Sint gaat er weer vol voor om ook dit jaar uw kinderen een onvergetelijk en magische avond te bezorgen. Op deze manier hopen we dat de kinderen en (groot)ouders toch een fijne pakjesavond krijgen en met een warm gevoel aan dit familiefeest terugdenken.
Als u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u contact op nemen met Rian Aarnink : 06-10154699. Rian neemt dan contact op met de regelpiet om een afspraak in te plannen en alles (tegen een kleine vergoeding) rond te maken