Christiaan Noppers verlengt contract bij vv Rood Zwart

Afgelopen week zijn v.v. Rood Zwart en hoofdtrainer Christiaan Noppers overeengekomen de samenwerking met een jaar te verlengen. Dit betekent dat Christiaan volgend seizoen aan zijn vierde jaar begint bij de club. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en een verlengd verblijf is dan ook een logische stap. Christiaan: “De club Rood Zwart bevalt mij nog steeds goed en de goede samenwerking heeft geleid tot deze beslissing. Ik wil graag de uitdaging aan om het maximale uit de jonge selectie te halen”  . Het bestuur en de technische commissie zijn verheugd over de contractverlenging van Christiaan Noppers als trainer van Rood Zwart 1. Het team kan nu met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet gaan.

Daarnaast heeft Rood Zwart een zeer ervaren trainer aangesteld voor Rood Zwart 2. Jed Kerr, voormalige speler van Heracles Almelo met Engelse roots. Met zijn jarenlange ervaring als trainer bij clubs zoals o.a. Quick’20, HSC’21 en Luctor et Emergo, brengt hij waardevolle expertise met zich mee naar de club.

Met deze sterke trainers aan het roer van zowel Rood Zwart 1 als Rood Zwart 2, is de club goed gepositioneerd voor succes in het komende seizoen.
Het bestuur en de technische commissie hebben vertrouwen in het werk van Christiaan en Jed, en zullen ongetwijfeld bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de spelers en het team als geheel. Voorzitter Robert Ros: “Wij zijn blij met de contractverlenging en de continuïteit die dit met zich meebrengt. Wij denken dat dit van positieve invloed is op de sportieve prestaties.
Wij wensen beide trainers veel plezier en succes!”.