Burendag! – 25 september in en om het Noaberhoes

Samen met het Oranjefonds en Douwe Egberts organiseert Rood Zwart op 25 september Burendag. Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. De activiteiten in en om het Noaberhoes sluiten hier naadloos bij aan. Daarom ben je als buur van harte welkom op 25 september om samen met ons Burendag te vieren.

Een kop koffie of thee is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. Daarom beginnen we op zaterdag 25 september vanaf 9.30 uur met een lekkere kop koffie of thee. De vrijwilligers van het Noaberhoes verwelkomen je graag. Na de koffie of thee kun je eens rustig rondkijken welke activiteiten er in en om het Noaberhoes zijn. En die activiteiten zijn er het hele jaar door!

Natuurlijk kun je ook meteen meedoen met een activiteit: een kaartje leggen, een partijtje biljarten, gamenastieken, een spelletje jeu de boules, een wandelingetje maken, walking football of klussen in en om het Noaberhoes. En door het jaar heen zijn er nog veel meer activiteiten.

Kom dus vooral naar het Noaberhoes, maak kennis met je buren en ervaar hoe gezellig het er kan zijn.

Voor wie:    Alle buren van het Noaberhoes en overige inwoners uit Delden
Waar:            Noaberhoes aan de Langestraat 155
Wanneer:      Zaterdag 25 september vanaf 9.30 uur tot 13.00 uur
Informatie bij:     Han Blanke ( 06 511 588 66, of Robert Ros ( 06 113 263 50