BRENG JE STEM UIT OP Rood Zwart

Vanaf maandag 4 september kunnen Rabobank leden weer stemmen tijdens de Rabo ClubSupport. Kunnen we op jouw stem rekenen?? Breng dan vóór 26 september je stem uit op vv Rood Zwart. Stem in de rabo app (inloggen > Service > Club Support stemmen > breng stem uit > zoek op “rood Zwart” of ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/centraal-twente/deelnemers en zoek Rood Zwart op om je stem op onze club uit te kunnen brengen.

Ons doel
MET ELKAAR VOOR ELKAAR!
Dit is het motto van V.V. Rood Zwart en ook van de Noaberhoesactiviteiten. Dat de activiteiten met elkaar verworven zijn komt door het gezamenlijke gebruik van de accommodatie. Dit jaar bestaat Rood Zwart 100 jaar. Dit willen we vieren met een verdere verfraaiing van ons voorplein. Mede afhankelijk van de financiële middelen starten we met de aanleg van een pannakooi, een jeux de boules baan en een beweegpark voor ouderen. Een financiële bijdrage hierbij zou top zijn!

Je kunt ook nog op 2 andere favoriete clubs in de regio Centraal Twente stemmen. Breng daarom je tweede stem uit op bijvoorbeeld de Deldense KBO Overijssel afd. Delden. Zij gebruiken regelmatig ons Noaberhoes voor oa kaartavonden en kunnen wat extra inkomsten ook goed gebruiken.