Reünie Rood Zwart 100 jaar

Datum: 2023-06-17 16:00

Vrijdag 6 januari 2023 was de verjaardag van onze voetbalvereniging Rood Zwart.
Het eeuwfeest oftewel het 100-jarig bestaan van onze fantastische club hebben we toen uitbundig gevierd. Een heel weekend lang met veel betrokken leden en vele genodigden, hebben we stil gestaan bij dit unieke feit.

Jazeker…! Een heel jubileumjaar lang zullen we op meerdere momenten stil staan bij deze bijzondere gebeurtenis. Vele toernooien, een playbackshow, de oefenwedstrijd van ons 1e elftal tegen FC Twente ergens in juli en véle clubbijeenkomsten, zullen in het teken staan van het 100-jarig jubileumfeest.


Persoonlijke uitnodiging:

Een van die hoogtepunten is een heuse reünie.
Op zaterdag 17 juni a.s. vanaf 16:00 uur staan de deuren van ons clubgebouw
“Het Noaberhoes” aan de Langestraat 155, wagenwijd open voor álle leden en oud-leden.
Graag willen wij u persoonlijk uitnodigen hierbij aanwezig te zijn.
Om met vele oude bekenden stil te staan bij deze mijlpaal in het bestaan van onze vereniging. Een bijeenkomst waar niks moet en alles mag, maar vooral de gezelligheid van
100 jaar Rood Zwart tot in alle details weer voorbij zullen komen.

De Reüniecommissie is volop bezig een boeiend programma in de steigers te zetten, waarvan ieder achteraf zal zeggen: “dit had ik niet willen missen, blij dat ik erbij was …”
Wij hopen dat u er ook bij bent…!

Vele oude beelden, digitaal fotomateriaal, diverse attributen met het thema
“100 jaar Rood Zwart”, zullen beschikbaar zijn om de sfeer van weleer maximaal te kunnen snuiven…  Wij creëren de faciliteiten; jullie zijn de gasten die het compleet maken.

Om een goed beeld te krijgen van alle geïnteresseerden, hebben we een digitaal aanmeldformulier opgemaakt. Wij vragen iedereen die van plan is te komen zich aan te melden. Uiteraard hopen wij u ook te mogen verwelkomen.

Scan de QR-code in de poster of ga naar het inschrijfformulier en meld je aan >>>