Aankondiging Open Dag Rood Zwart 2021

Zaterdag 21 augustus a.s. staat de jaarlijkse Open Dag van vv Rood Zwart weer op de agenda! De activiteitencommissie is er wederom in geslaagd een bijzonder aantrekkelijk programma te maken, waarmee Rood Zwart wil laten zien dat het meer is dan voetbal. Van 09.00 uur tot 12.30 uur kan de Deldense jeugd dit zelf gaan ervaren. Er wordt weer een gezellig marktplein ingericht met diverse informatie standjes. U wordt ontvangen met koffie/thee en voor alle kinderen is er ranja, een ijsje en… een geweldige activiteit voor de gehele Deldense jeugd om 11.30 uur!
Verder is er gezellige muziek en een groot springkussen.

Uiteraard wordt er volop gevoetbald. Inloop is om 10.15 uur.
Vanaf 10.30 uur speelt de welpenjeugd (tot 7 jaar) een eigen onderling toernooi. Voor de RZ O8 t/m O11 jeugd is er een circuit-training, gegeven door onze eigen jeugdtrainers.
De kinderen die als welpje worden ingeschreven zijn gedurende hun welpenperiode gratis lid en mogen meedoen aan de vele kinder-activiteiten, zoals de Mini-playback show, Sinterklaasfeest, Zwemfestijn en Paaseieren zoeken. Daarnaast ontvangen ze ook direct nog een fraaie leren voetbal om thuis al vast wat te oefenen! Lijkt het u en uw kinderen leuk om een kijkje te komen nemen of om alvast een balletje mee te trappen, te springen op het gave springkussen of om mee te doen met de spectaculaire activiteit, kom dan zaterdagochtend 21 augustus gezellig naar Sportpark de Scheetheuvel, Langestraat 141 in Delden.