1e Rood Zwart “BINDER DER BIE BINGO” daverend succes

In januari van dit jaar had de activiteitencommissie van vv Rood Zwart het draaiboek voor een online BINGO al klaarliggen. Via een livestream, thuis te volgen omdat het i.v.m. de corona-maatregelen nog onmogelijk was een bingo te organiseren in het prachtige clubgebouw “het Noaberhoes”. Met name het instellen van de avondklok zette een grote streep door dit plan. Erg jammer, want er was een grote behoefte onder de (niet) -leden om gezamenlijk weer eens iets te ondernemen en zo weer eer te doen aan het Rood Zwart motto “met elkaar, voor elkaar”. Op het moment dat de avondklok afgeschaft werd, en er formeel toestemming kwam om vanuit het Noaberhoes uit te zenden gingen alle lichten dan ook direct op groen. Zaterdagavond 15 mei was het dan zover:

De 1e Rood Zwart BIN-DER-BIE-BINGO.

De aankondigingen vooraf op alle social-media en in het Hofweekblad hadden effect. Maar liefst 750 bingokaarten werden er verkocht. Iedereen ontving voordien per mail alle reglementen en de digitale bingo kaarten. Om 20;00 uur was de organisatie er helemaal klaar voor en kon het spektakel beginnen. De livestream via het Rood Zwart YouTube kanaal was uitvoerig getest, er kon niets meer misgaan. Thuis voor de buis, IPAD, of mobiele telefoon zat men in spanning te wachten. Om exact 20;00 uur opende presentator Ben Visschedijk het bingo-bal. Zijn assistent Cliff ten Vregelaar draaide de bingo machine zoals alleen hij dat kan. Na zo’n 15 minuten werd de 1e bingo gemeld. De hele avond werden er prachtige prijzen verdeeld. Van een gesigneerd Heracles en Vitesse shirt, dinerbonnen, gereedschapssets, een APK en autopoetsbeurt, een slagroomtaart tot knipbeurten bij de plaatselijk kapper, wedstrijdballen naar diverse waardebonnen, het werd met veel enthousiasme en corona-proof aan de voordeur uitgereikt. Alle prijzen zijn spontaan aangeboden door vele Deldense ondernemers.

Iets waar we als vereniging erg dankbaar voor zijn. Niet alleen wij maar vooral ook zij hebben het niet altijd makkelijk gehad in de afgelopen periodes. Dit gebaar ondersteund dan ook ons motto “met elkaar voor elkaar”. 
Na 2 uur en een enkele pauze volgde het hoogtepunt. Wie had als 1e een volle kaart en won de Samsung UHD LED 65 inch Smart TV t.w.v. € 999,= Geheel ter beschikking gesteld door de hoofdsponsor van deze avond; Electro World Bas Baake. De spanning steeg toch het hoogtepunt. Om klokslag 23 uur werd Karlijn Koens de gelukkige winnaar. De uitreiking van deze prijs gaat nog plaatsvinden in de winkel bij ElectroWorld Bas Baake. Karlijn, van harte gefeliciteerd.
Sponsoren;

Electro World Bas Baake (Hoofdsponsor)

– Hotel Restaurant Het Witte Paard – Herenkapsalon Frank Speckmann – Studio Tineke – AV Massage & Sport – Autoschade Hof van Twente – Autobedrijf Feijten –Rabobank Twente – Casa de Tapas – Heracles Almelo – Deldense Schuttersfeesten – Berghorst Drankenhandel – Autobedrijf de Vossenbrink – Hammer Techniek en Detachering – Apart Hotel Delden – Anne IJs – Otten Textiel – Sanne Steentjes Fotografie – de Zwaan Delden – Drogisterij en Parfumerie Aarsen.

Allen hartelijk dank, jullie bijdrage heeft deze avond tot een daverend succes gemaakt, die jaarlijks op de vv Rood Zwart agenda komt te staan.