123inkt.nl ook de komende jaren Hoofdsponsor Jeugd

Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl heeft het contract met V.V. Rood Zwart verlengd tot medio 2026. 123inkt.nl is met meer dan 4 miljoen klanten marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en papier. Door de verlenging van het sponsorcontract worden alle jeugdleden van V.V. Rood Zwart komende zomer weer volledig in het nieuw gestoken.

Saskia Ros en Vincent Kenkhuis (kledingcommissie V.V. Rood Zwart) zijn blij met de kansen die de verlenging biedt: โ€œDe jeugd heeft de toekomst, zeker in de sponsorkleding van 123inkt.nl. Trots zijn wij op de prettige samenwerking. Het sponsorcontract met onze voetbalvereniging V.V. Rood Zwart is nu al voor de 4e keer verlengd. Met elkaar, voor elkaarโ€™โ€™.

Vincent Coulier (Accountmanager Sponsoring bij 123inkt.nl) deelt dezelfde vreugde: โ€œHet is een prachtig gezicht om iedere zaterdag alle jeugdleden van V.V. Rood Zwart in onze kleding het veld te zien betreden. Door de verlenging van de samenwerking blijft dit in ieder geval de komende drie seizoenen ook nog het geval. Wij kijken daar enorm naar uit!โ€™โ€™

Onthulling nieuwe kledinglijn
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om een volledig nieuwe kledinglijn te ontwerpen. Binnenkort volgt de onthulling van de nieuwe set, bestaande uit een wedstrijdtenue, presentatiepak en rugtas.