100 jaar jong 100 leden rijker!

Rood  Zwart is op 6 januari 2023 100 jaar oud. Daar willen we wat bijzonders van maken. Een eeuw na oprichting is Rood Zwart niet meer weg te denken uit de Deldense samenleving. Behalve de vereniging waar je kunt voetballen en werken aan je sportieve ambities is Rood Zwart al bijna 100 jaar meer dan voetbal. Voor vele Deldenaren en oud Deldenaren was Rood Zwart de spil van het sociale en maatschappelijke leven in hun jeugd en zijn vriendschappen en herinneringen voor het leven gemaakt. Met de huidige ‘Noaberhoesactiviteiten’ is deze maatschappelijke betekenis alleen nog maar groter geworden. Rood Zwart is er voor iedereen, jong, oud, samen en alleen!

Het 100 jarig jubileum is een mooi moment om het belang van Rood Zwart voor de Deldense samenleving te onderstrepen en het fundament verder te verstevigen. Hoe kan dit beter dan door het aantal ‘eigenaren’ van onze vereniging en de daarbij horende activiteiten te vergroten. Het doel is dan ook om op onze 100 jarige verjaardag op 6 januari 2023, onze vereniging 100 nieuwe leden te kunnen aanbieden. Behalve spelende leden, willen we vooral inzetten op nieuwe steunende leden of Club van 100 leden.

De traditionele Opendag op 27 augustus is het moment waarop we de actie ‘100 jaar jong 100 leden rijker!’ gaan aftrappen. Op deze dag begroeten we traditioneel al onze nieuwe spelende leden en vanaf dat moment gaan we ook actief starten met het werven van nieuwe steunende leden en Club van 100 leden. Om voor iedereen goed in beeld te brengen of we op koers liggen richting 6 januari plaatsen we een ‘scorebord’ in het Noaberhoes, waarop te zien is hoeveel en wie (indien gewenst) we als nieuwe leden hebben kunnen begroeten.

De commissie die deze actie tot een succes wil maken bestaat uit Vincent Kenkhuis, Marije Pol, Saskia Ros, Daan Sonneveld en Arjan Dijkmans. Voor suggesties, tips en natuurlijk het aanmelden als lid kun je je bij hen melden. Dit kan ook via Ledenadministratie@roodzwart.nl

Op 6 januari hopen wij Rood Zwart een mooi verjaardagscadeau in de vorm van 100 nieuwe leden aan te kunnen bieden.