Christiaan Noppers volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer

11-12-2019

Christiaan Noppers volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer

Christiaan Noppers uit Almelo is de opvolger van de aan het eind van dit seizoen bij Rood Zwart vertrekkende Remco Dokter.  Nadat duidelijk werd dat Remco Dokter aan het eind van dit seizoen zou stoppen stond voor de Technische Commissie en Bestuur vast wat voor een trainer er gezocht werd. Een echte people manager die weet wat er gevraagd wordt bij het binden en behouden van (jeugdige) spelers binnen de vereniging. Dit met als doel om voor de lange termijn een team op te bouwen welke mee kan doen om het kampioenschap in de 4e klasse.

Voorzitter Robert Ros over de benoeming van Christiaan Noppers: “door de benoeming van Christiaan, die al eerder werkzaam is geweest binnen onze vereniging bij de jeugd, denken wij de beoogde persoon gevonden te hebben die binnen de huidige mogelijkheden het maximale uit de groep kan halen en verder kan bouwen aan een team waarin de jeugd ook kan worden ingepast. Bovendien is Christiaan bekend met de club Rood Zwart hetgeen wij zeker ook als een voordeel zien”.

Voor de Technische Commissie was het belangrijk dat de nieuwe trainer de hoogste prioriteit geeft aan het inpassen van de jeugd de komende jaren. Bij zijn huidige vereniging PH heeft hij laten zien goed te kunnen werken met de jonge spelers en daarnaast ook de nodige ervaring heeft als trainer in het senioren voetbal.  Christiaan Noppers is op dit moment trainer van PH 2 dat uitkomt in de reserve 2e klasse op zaterdag. Christiaan Noppers is verheugd over zijn aanstelling en geeft aan: ”Rood-Zwart profileert zich als een ambitieuze club, maar heeft daarnaast ook zeker oog voor het sociale aspect binnen de vereniging. Dat past heel goed bij mijn ideeën over voetbal op amateurniveau. Ik wil kunnen presteren, maar daarnaast ook goed kunnen samenwerken met de verschillende geledingen binnen een vereniging.”

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen