Rood Zwart verlaat laatste plaats na zege op La Première

01-12-2019

Rood Zwart heeft op zondagmiddag een hele belangrijke zege geboekt. In Almelo werd La Première met 2-3 verslagen. Rood Zwart geeft daardoor de rode lantaarn over aan de Tubanters en schuift zelf op naar de twaalfde plek.

Rood Zwart begon sterk aan de wedstijd in Almelo. De eerste treffer liet ook niet lang op zich wachten. In de 11e minuut was het Tom Hudepohl die een prima aanval bekroonde met de 0-1. Niet veel later verdubbelde de ploeg van Remco Dokter de score: 0-2. De Deldenaren leken hierdoor een eenvoudige middag tegemoet te gaan. Dat veranderde echter snel toen LaP in de 25e minuut de aansluitingstreffer wist te maken. In de 35e minuut viel ook de 2-2 waardoor Rood Zwart weer terug bij af was.

Na de pauze kregen de bezoekers via Raymond Kenkhuis direct een goede kans op de 2-3. Zijn inzet caramboleerde echter via de binnenkant van de paal terug het veld in. Net voor het uur was het toch raak voor Rood Zwart. Raymond Kenkhuis was opnieuw de doelpuntenmaker. La Première was even van slag, maar ging in de slotfase op zoek naar een punt. Met hoge ballen werd geprobeerd de lange aanvallers te bereiken. Dat lukte ook geregeld, maar echt veel gevaar leverde het voor de bezoekers niet op. De verdiende zege kwam uiteindelijk dan ook niet meer in gevaar.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen