Rood Zwart en Emos in evenwicht

06-10-2019

Rood Zwart heeft op zondag een punt overgehouden aan de ontmoeting met EMOS. In Enschede eindigde het tweede competitieduel van de ploeg van Remco Dokter in een 1-1 gelijkspel. Rood Zwart neemt hierdoor de tiende plek in op de ranglijst met 2 punten uit 2 duels.

Rood Zwart en EMOS kwamen in het eerste bedrijf moeizaam tot kansen. Dat lag niet alleen aan de ploegen, maar ook aan de scheidsrechter. De arbiter van dienst floot bijna bij ieder duel waardoor het spel voortdurend stil lag. Gescoord werd er voor de pauze dan ook niet.

Na de rust kwam Rood Zwart al snel op achterstand. In de 51e minuut was het de thuisploeg die voor het eerst het net wist te vinden. Daarbij zag de scheidsrechter wel een overduidelijke overtreding op een Rood Zwart-speler bij over het hoofd. Het doelpunt keurde hij desondanks goed en dus moesten de bezoekers in de achtervolging. Dat leverde aanvankelijk weinig op. Het inbrengen van stormram Job Meirik deed het tij wel keren. Bij een cornerbal werd hij volledig vrijgelaten en kon zo vlak voor tijd de 1-1 tegen de touwen koppen. Dit was ook de eindstand. 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen