Open dag levert bijna 20 nieuwe leden op

25-08-2019

Open dag levert bijna 20 nieuwe leden op!

Onder toeziend oog van Brandweer Delden kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagde open dag, waarbij bijna 20 twintig nieuwe leden zich aanmeldden. Er was tijdens deze ochtend van alles te beleven op sportpark de Scheetheuvel.
De welpen hebben in twee groepen getraind, waarbij ook alle nieuwe welpen mochten meetrainen, waar massaal gehoor aan werd gegeven. Ook werd er een toernooi gehouden voor de jo 8-9 en jo 10-11, die tussendoor een circuittraining volbrachten.

Dankzij Aart Visch, bekend van Autoschade Hof van Twente en sinds kort ook  Autobedrijf Feijten, kon er een auto worden beschilderd met de kleur rood, de auto was immers al zwart en zo werd er binnen no-time een fantastische Rood Zwart auto gecreëerd. Na het schilderen konden er prijzen worden verdiend door de bal van een zo ver mogelijke afstand in de auto te schieten.

Tussendoor werd er genoten van alle chips en de ijsjes van Hotel-Restaurant Het Witte Paard. Brandweer Delden zorgde ervoor dat de jongste jeugd van Rood Zwart zich prima vermaakte in het springkussen en gaven daarnaast een spectaculaire brandweershow weg, waarbij zelfs een auto werd opengeknipt.

Als laatste mochten alle jeugdleden (ruim 50!) het opnemen tegen het vlaggenschip van de club. De eindstand hiervan kunt u zelf wel bedenken… Gezien de tropische temperaturen deze dag zorgde Brandweer Delden ervoor dat er niemand oververhit raakte. Al met al kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagde ochtend, de foto’s zeggen genoeg! En aan onze nieuwe leden; nogmaals van harte welkom en veel plezier in de toekomst. Oefen alvast met je mooie nieuwe Rood Zwart bal en de eerste medaille is al in-the-pocket, al zullen er nog velen volgen!

 Klik voor alle foto's

 
 
 
Geen producten
Naar winkelwagen